Jio KBC Today Question { Latest* } for Jio Users September 2017

By | November 13, 2017

Jio KBC Today Question, Reliance Jio KBC Play Along Questions, Jio Users Play KBC Today Questions, Jio KBC Question’s Answers September 2017, Jio KBC Jackpot:-




Reliance Jio KBC Today Question – Recently we have done an article for Jio KBC Play Along link is given below. Where you have to simply download the Jio Chat App for Jio KBC Play Along. There you’ll get KBC Questions for KBC Registration for the Jio Users. Also, this is known as KBC GBJJ (घर बैठे जीतो जैकपॉट). In this Jio Ghar Baithe Jeeto Jackpot Questions, you have to simply give answers on KBC in Jio Chat App.

jio kbc today question

Jio KBC Today Question –

So, below we are gonna updating the Jio KBC Questions along with the answers for the each n every day. We will update each day’s questions with answers that put up in Jio KBC Play Along. Here you’ll get every day “Jio KBC Today Question“. So, below you’ll get the Jio KBC Play Along each day’s questions with the answers with the latest update.

Important Note – Below is the Jio KBC Today Question with the Answers but if you know the Answers of any or all of the questions then must comment down below with the proper answer. 




Jio Ghar Baithe Jeeto Jackpot Question & Answer –

Jio KBC Ghar Baithe Jeeto Jackpot Questions Today 2017
Question 1. – The Sadhu-bet island, on which the Status of Unity is to be build, is located on which river?

1. Sabarmati
2. B. Narmada
3. Tapti
4. Rukmavati

Ghar Baithe Jeeto Jackpot Questions 2017 September

Question 2. – Government of India’s Minimum Support Price (MSP) Scheme helps to protect the interests of which group of people?

1. Students
2. Retailers
3. Farmers
4. Soldiers

Ghar Baithe Jeeto Jackpot Questions September 2017

Question 3. – Who was heading the Indian Army during the Bangladesh Liberation War of 1971?

1. J N Chaudhuri
2. P P Kumarmangalam
3. G G Bewoor
4. Dam Manekshaw

Jio KBC Play Along Question

Questions 4. – In the Mahabharata, Ashwattama is the name of Dronacharya’s son as well as the name which animal?

1. A Horse
2. An Elephant
3. A Tiger
4. A Buffalo

Check Here When Your Jio Mobile Coming – Jio Phone Track Order Status {Track Status here}




Kaun Benega Crorepati Questions

Question 5. – Which of these Indian Prime Ministers did not the die while in office (Ghar Baithe Jeeto Jackpot Question)?

1. Rajiv Gandhi
2. Indira Gandhi
3. Lal Bahadur Shastri
4. Jawaharlal Nehru

KBC GBJJ Questions Answer

Question 6. – Which of these is the National Calendar of India?

1. Saka Calendar
2. Vikram Samvat
3. Hijri Calendar
4. Yudhishthir Saka

Questions 7. – इनमे से कोनसा पेय की पत्तियों से तैयार होता है?

1. नारियल पानी
2. कॉफ़ी
3. चाय
4. नीम्बू पानी

Questions 8. – 2017 ICC चैंपियंस ट्रॉफी के फाइनल में भारत का मैच किस टीम के साथ हुआ था?

1. बांग्लादेश
2. पाकिस्तान
3. श्रीलंका
4. वेस्ट इंडीज

Question 9. – वन्स अपोन ए टाइम इन मुंबई किस प्रसिद्ध फिल्म का टैग लाइन है?

1. लगान
2. मदर इंडिया
3. शहीद
4. मंगल पांडेय दे राइजिंग

Questions 10. – इनमे से किस संगठन के सदस्य सिर्फ एशिया के देश है?

1. जी – 8
2. ब्रिक्स
3. शार्क
4. नाटो

Jio KBC Registration Question –

There you have to complete the first KBC Registration Questions on Jio Chat App. Below we have also updating the Jio KBC Registration Questions along with the answers. So, it will help you to make it easy. There is the kbc registration questions at JioChat App for the Jio Users. So, when you’ll install the Jio Chat App from Google Play Store. After completing the sign up process you’ll offered with the JIO KBC Question Today Uploaded Here.

Jio kbc play along questions september 2017




Below is the KBC Registration Question for Jio Users as follows –

QuestionAnswer

Question 1: 4K, एचडी और एसडी जैसे शब्द इनमें से किसके साथ जुड़े हुए हैं

  1. स्क्रीन रिजर्वेशन
  2. रेम
  3. रेडियो फ्रीक्वेंसी
  4. फ़ोन स्पीड

Ans. स्क्रीन रिजर्वेशन

Reliance Jio KBC Play Along Questions Details –

✱ Show Name – Kaun Banega Crorepati
✱ Season – KBC Season 9
✱ Official KBC Website – kbc.sonyliv.com
✱ Show Day & Time – Mon – Fri: 9:00 PM

Jio KBC Today Question for Jio Users –

KBC GBJJ Question with Answer 4th September –

QuestionAnswer

Question 2: Who is the mother of Tenali Rama in “Tenali Rama Serial”?

  1. Lakshmi
  2. Chinna Devi
  3. Tirumalamba
  4. Sharada

Ans. Lakshmi

QuestionAnswer

Question 3: इनमें से किस फिल्म में अभिनेत्री, अपनी शादी टूटने के बाद, अकेले हनीमून पर जाती है”?

  1. तनु वेड्स मनु रिटर्न्स
  2. डोली की डोली
  3. हैप्पी भाग जाएगी
  4. क़्वीन

Ans. Write Down in Comment Section

QuestionAnswer

Question 4: Do you know, who ordered for playing National Anthem to Cinema Halls before the screening of a feature film? On 30th Nov 2016.

  1. Censor Board
  2. Union ministry of I & B
  3. Supreme Court of India
  4. Prime minister of India

Ans. Comment Down the Correct Answer

QuestionAnswer

Question 5: To Which Indian National, Pakistan gives to the India i.s. contesting the death penalty? At the International Court of Justice.

  1. Chandu Chavan
  2. Sheikh Nabi Ahmed
  3. Kashmir Singh
  4. Kulbhushan Jadhav

Ans. Comment Down the Correct Answer

QuestionAnswer

Question 6: To Which Indian National, Pakistan gives to the India i.s. contesting the death penalty? At the International Court of Justice.

  1. Chandu Chavan
  2. Sheikh Nabi Ahmed
  3. Kashmir Singh
  4. Kulbhushan Jadhav

Ans. Comment Down the Correct Answer

QuestionAnswer

Question 7: What is the mean of “Laal Joda” in the reference of a wedding?

  1. Newly Married Couple
  2. Set of Clothes
  3. ‘Milani’ of Samdhis
  4. Pair of Bangles

Ans. Comment Down the Correct Answer

QuestionAnswer

Question 8: Number of the players of Kho-kho team can play on the field during the match?

  1. 9
  2. 7
  3. 8
  4. 10

Ans. 9
QuestionAnswer

Question 9: Name of city i.e. too closest to the Pakistan?

  1. Jaisalmer
  2. Amritsar
  3. Udhampur
  4. Srinagar
Ans. Jaisalmer
QuestionAnswer

Question 10: Narendra Modi become the first Prime Minister who visit the country, In July 2017?

  1. Jordan
  2. Isreal
  3. Qatar
  4. Saudi Arab
Ans. Comment Down below with the Correct Answer




Also Check –
JIO Phone Booking { online Booking }
Jio KBC Play Along {Complete Details for Jio Users)
Note – If you any Problem, Suggestion for us then just comment down below with your query for KBC. Our Support team will surely get in touch with you. Thanks.

5 thoughts on “Jio KBC Today Question { Latest* } for Jio Users September 2017

  1. Neeraj Raikwar

    Hello sir ji Mera name Neeraj Raikwar chhatarpur Madhya Pradesh se hu sir ji me Rooj Question ka answer deta hu magr KBC se koi phone ya masg nhi aaya sir mera mobile No Jio 877070407**

    Reply
  2. Anil.dubey

    Very bed performance on Jio Chet sound not available latter is very small shown in question and and.bag fix

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *