Jio KBC Play Along App Download { Play Live* } KBC 9 JioChat

By | November 13, 2017

Jio KBC Play Along App Download, Jio KBC Play Along on JioChat, Jio KBS Along App Play Live Online, Jio KBC 9 Play Along Win Prizes, Redeem Points, KBC with Reliance Jio App.





Reliance Jio KBC Play Along App Download – From few of months Jio gifted many of things like Free Unlimited Calls, Messages & Unlimited Internet data packs. Also, Recent few days back Reliance Jio has officially launched their own Reliance Jio 4G Phone at free of cost. And Now they offered Play and win ‘Kaun Banega Crorepati’ with Reliance Jio.

Jio KBC Play Along App Download –

Reliance has now introduced the KBC with Jio i.e. You can play KBC Play Along. Where you can Play Online KBC on JioChat App. So, you have to download Jio Application first i.e. Jio Chat. Then, You can play KBC on official Jio Chat. Further Play KBC Online, Answers and Win exciting Prizes using Jio Chat App.

Jio KBC Play Along App Download




Reliance Jio KBC Play Along JioChat App –

Reliance Jio updated their Jio Chat Android Application. So, you can Play Now the KBC Contest and Win heavy prizes. With the Jio Chat App, you can Play Live KBC on Jio Chat App. By the giving answers on Playing KBC Online, you’ll win Prizes. Also, You can redeem your KBC Points. Play Online KBC Along on JioChat App and Win Prizes KBC.

KBC Play Along with JioChat App




Kaun Banega Crorepati with JiChat App –

This time, Kaun Banega Crorepati also introduced on Jio Chat Application. You can play Kaun Banega Crorepati Online at JioChat App. When you’re sitting at your home. Then you can play online KBC while your sitting at your home. It is too easy now to play online KBC. So, you can win expensive prizes like Car, iPhone, Bike etc. Just filling some question’s answers on JioChat App in short given time.

Jio KBC Play Along

How to Download JioChat App to Play KBC Play Along –


First of all, visit below link and Download JioChat App.

Now Open the Application and Login /Signup via your Jio Mobile Number.

At Home, you will get there KBC Play Along on JioChat App options.

Now you’re in KBC Play Along on JioChat App.

So, gives the answers and win exciting prizes on KBC Play Along at home.




KBC Play Along जीतो घर बैठे जैकपॉट –

सबसे पहले आपको जिओ का जिओचेट एप्लीकेशन डाउनलोड करना होगा! डाउनलोड करने का लिंक ऊपर दिया गया है. इसके बाद आपको जिओचेट एप को ओपन करके उसमे जिओ के नंबर द्वारा लॉगिन करना है. इसके बाद आप इसमें KBC Play Along पर क्लिक करना है. फिर KBC चालू हो जायेगा फिर आपको वहां दिए गए प्रशनो के उत्तर देने है! सही जवाब पर आपको पॉइंट्स मिलते जायेंगे! बाद में आप उन पॉइंट्स को redeem कर सकते है!! आप इसके अलावा अच्छे अच्छे उपहार और इनाम भी जीत सकते हो!!

Jio KBC Play Along Prizes –

For the Jio Users, Jio KBC offers the much exciting prizes. Where you can win different – different prizes each month. Also, you can win different – different prizes for each episode. So, you should participate in Jio KBC Play Along to avail Jio KBC Play Along Prizes for each episode. There are different – different prizes as illustrated below –

Jio KBC Play Along Prizes

Answer The Question & Win Car>>: Ghar Baithe Jeeto Jackpot Question(Today)

Check Here Question & Answer: Ghar Baithe Jeeto Jackpot Question 12 September

जियो फोन का ऑर्डर यहां चेक करें – Jio Phone Track Order Status

How to Play Online KBC Play Along on JioChat App –

First of all, follow the above-given steps, if you have done already move to next step.

Now Open the JioChat App and Start to giving answers on KBC Play Along.

Then, you just to giving the question’s answer on the JioChat App.

There is the same overview as you have seen in the KBC PC Game or Android Game.

But the difference is that you’re using KBC Play Along Online, you’ll earn points for each answering.

Thus, you can redeem your points to earn gifts or prizes.

Jio KBC Play Along Questions –

QuestionAnswer

Question 1: Which one of the following gods is also known as ‘Gauri Nandan’?
1. Hanuman

2. Indra

3. Ganesha

4. Agni

Ans. Ganesha
QuestionAnswer

Question 2: Which one of these sports requires you to shout out a word loudly during play?
1. Playing Cards

2. Kho-Kho

3. Chess

4. Ludo

Ans. Kho-Kho
QuestionAnswer

Question 3: In which one of these two sports is the term ‘free hit’ used?
1. Football Squash

2. Boxing, Wrestling

3. Badminton, Tennis

4. Hockey, Cricket

Ans. Hockey, Cricket
QuestionAnswer

Question 4: What Gulab Jamun is a type of?
1. Fruit

2. Sweet

3. Tree

4. Flower

Ans. Sweet
QuestionAnswer

Question 5: In the film 2 states, a Punjabi boy falls in love with a ___ girl
1. Malayali

2. Tamil

3. Marathi

4. Bengali

Ans. Tamil
QuestionAnswer

Question 6: Other than cricket which one game also has a striker?
1. Carrom

2. Ludo

3. Chess

4. Kho Kho

Ans. Carrom
QuestionAnswer

Question 7: Which one is the largest snake in the world according to terms of weight?
1. King Cobra

2. Green Anaconda c.

3. Black Mamba

4. Boa Constrictor

Ans. Green Anaconda
QuestionAnswer

Question 8: In Hindu texts what are earth, water, air, sky and fire connectively (Additionally) called?
1. Panchatirtha

2. Panchajanya

3. Panchatatva

4. Panchamitra

Ans. Panchatatva
QuestionAnswer

Question 9: What symbol on the computer keyboard is the standard sign in all email addresses?
1. Add Sign

2. Plus Sign

3. Percentage Sign

4. At The Rate Sign

Ans. At The Rate Sign
QuestionAnswer

Question 10: Which Salman Khan film is also the title of an Oscar winning song?
1. London Dreams

2. Maine Pyar Kiya

3. Jai Ho

4. Tere Naam

Ans. Jai Ho

Check Here Complete info of KBC with Interesting Facts- KBC 2017

Download This App Get Cashback: Google Tez App

Play Live: Jio KBC Question {Today}

Jio Mobile Phone Booking {बुकिंग अभी चालू है}  – www.Jio.com

26 thoughts on “Jio KBC Play Along App Download { Play Live* } KBC 9 JioChat

  1. Santosh Kumar

    Gbjj bade city waloke liye hai kyon ki chota gaon ya shahar wala ab tak nahi jeeta main pickle 3 salo se jawab de raha hu ek baar Mera naam nahi aaya

    Reply
  2. Sandhika

    Mere sare previous points gayab ho jate h. Or New episode se fir se Zero se start ho jata h. Or Aisa sirf Mere saath hi nhi or bhi logo ke saath ho raha h. Plz. Aisa mat kariye Aisa hoga to koi last episode tak kya points bachenge

    Reply
  3. RAM GOPAL SINGH

    I am requested go you for allowing of JIO dth distributer however your office not yet allotted to me. I am ex Army JCO and fully answerable to you. If you found any discrepancy in on my side you can Approach to my army higher authorities. All ex Army documents to be produced for your ready reference please. Please give me a chance for service in your institution. Thanks. This letter may please be put up to Mr MUKESH Ambani ji for their perusal please.

    Reply
  4. Sanu Lama

    mujhy jio phone ka.intijar hai kab se plse 1 nos
    is adress me vajie pin no 560043 hrbr layout 2nd block kalyan nagar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *